Fiets CAMINO 2018    
van Sevilla
naar Santiago
via de Zilverroute - Via De La Plata

Ger Geerets
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=


 
Camino 2018
intro
stat
22apr 23apr
24apr 25apr
26apr 27apr
28apr 29apr
30apr 01mei
02mei 03mei
04mei 05mei
06mei 07mei
08mei
fotos 2
home camino
 Zondag 22 april 2018   vlucht Eindhoven-Sevilla

Vliegveld Eindhoven. Met Truus en Puck naar de Kiss&Ride. Fiets inpakken in karton en naar binnen. Ik kan al meteen mijn fiets inleveren, wat wel 30 min duurt + banden leeg laten!! 
Na een koffie nemen we afscheid en ik ga door de security naar de gates en dan wachten. Nog ruim 2 uur voor vertrek.
Boarding gaat heel op het gemakkie. Geen rijen of lang staan. Wat blijkt, het vliegtuig is lang niet vol, dus is er plek zat. Ik zit aan het raam en heb 2 plaatsen langs me vrij. Luxe!!
Ook bijna allemaal mensen van mijn leeftijd, wat ook al rustiger is. 'n Perfecte vlucht naar Sevilla.
Op het vliegveld bij de bagage zie ik al van ver mijn fiets staan. Het stel wat ik in Eindhoven met fietsen zag, zijn er nu ook. Zij gaan van Sevilla via Santiago naar NL en hebben er 3 maanden voor uitgetrokken.
De fiets heeft de vlucht goed overleefd en ik kan redelijk snel vertrekken. Alles gaat precies zoals ik gehoopt had. Maar... 
Als ik de 12km naar de stad rijd begint het halverwege wat te spatten. In de stad begint het te bliksemen en later echte regen. Dus nat. Er zijn fietspaden die lekker groen geverfd zijn en dus, zo blijkt ook, spekglad. In een van de vele haakse bochten heb ik iets teveel vaart en glijd dus een eind over het fietspad. Bloesem is de oorzaak. Zelfs als ik nog 1x moet stoppen, ga ik bijna weer op de grond, zo glad is het.
Als ik 300m van mijn hotel ben, begint het serieus te donderen, maar nog harder te regenen. De straatverlichting valt zelfs uit, maar ik ga toch verder en via de GPS naar mijn hotel. Het is een prima onderkomen. Op de kamer zie ik mijn vuile broek en shirt. Maar eerst ga ik een verdiende cerveza drinken en dan nog wat eten en weer terug op de kamer, nog ff het t-shirt in een shampoo sopje doen.


vliegveld Eindhoven - de fiets inleveren


meer foto's 1e week                                            meer foto's 2e week